De sessies in 2017 zagen er als volgt uit. Wilt u meer weten over het congres in 2018? Laat dan uw gegevens achter >

Keynote
09:45 - 10:45

De relevantie van het agile gedachtengoed voor HR

Verandering is iets van alle tijden, maar in tegenstelling tot een paar jaar geleden, is er tegenwoordig geen ruimte om rustig op adem te komen tussen alle disruptieve ontwikkelingen door. Om sneller te reageren en niet constant achter de feiten aan te lopen, moeten organisaties veel wendbaarder worden. Oftewel, meer agile werken. Tijdens deze openingslezing door Mike Hoogveld hoort u wat agile werken is en waarom het steeds relevanter wordt voor HR. Hoe wordt een organisatie wendbaar? Hoe organiseer je dat? En wat is de rol van HR hierin?

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld staat bekend om de energieke en praktische manier waarop hij organisaties helpt om hun klantprestaties te verbeteren door agile werkwijzen toe te passen. Daarnaast verricht hij als promovendus aan Nyenrode onderzoek naar de toepassing van agile binnen business organisaties. Hij is een veelgevraagd spreker en doceert aan diverse universiteiten en business schools, in binnen- en buitenland. Hoogveld publiceerde diverse artikelen en boeken, waaronder de nummer 1 bestseller Agile Managen, met nominaties voor de PIM Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.