De sessies in 2017 zagen er als volgt uit. Wilt u meer weten over het congres in 2018? Laat dan uw gegevens achter >

Panelgesprek
13:00 - 13:45

HR als aanjager van de transformatie

Hoe zorg je ervoor dat bij een Agile-transformatie ook de bedrijfscultuur, mindset en governance mee veranderen? Een uitdagend panelgesprek o.l.v. Mike Hoogveld waarin we verkennen hoe jij als HR professional aanjager en ondersteuner kan zijn van deze transformatie.

Anita Klaver

Anita Klaver is als HR business partner werkzaam bij het telecom-bedrijf Voiceworks voor het change management rondom Holacracy en Agile. Voorheen was zij de internationale HR van de software, solutions en service businesses van Philips HealthTech, en vanuit die hoedanigheid de HR-trekker van Agile. Anita is gecertificeerd executive coach en doceert over organisatie-cultuur, en persoonlijk leiderschap.

Mike Hoogveld

Mike Hoogveld staat bekend om de energieke en praktische manier waarop hij organisaties helpt om hun klantprestaties te verbeteren door agile werkwijzen toe te passen. Daarnaast verricht hij als promovendus aan Nyenrode onderzoek naar de toepassing van agile binnen business organisaties. Hij is een veelgevraagd spreker en doceert aan diverse universiteiten en business schools, in binnen- en buitenland. Hoogveld publiceerde diverse artikelen en boeken, waaronder de nummer 1 bestseller Agile Managen, met nominaties voor de PIM Literatuurprijs en Managementboek van het Jaar.

Sanna van der Wijst

In de afgelopen 16 jaar dat Sanna bij Eneco werkte heeft ze zich via verschillende lijn- en programma management functies ontwikkeld tot HR transformatie manager. Verschillende grote veranderprogramma’s worden door haar geleid.

Vakmedianet gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en af te stemmen op uw vakmatige interesse. Meer informatie over het gebruik van cookies.